Trenutno ste ovde: Početna »

O nama

Društveno odgovorno poslovanje

Smatramo da samo kvalitetan odnos prema zaposlenima i društvenoj zajednici može dovesti do zdravog rasta kompanije.

Primenjujemo principe društveno odgovornog poslovanja u:
 • radnoj okolini i upravljanju ljudskim resursima i
 • u široj društvenoj zajednici putem raznih donacija i sponzorstava.


Društveno odgovorno poslovanje u radnoj okolini i upravljanju u ljudskim resursima

Ključnu vrednost IN2 grupe čine zaposleni, njihova stručnost i kompetentnost za izvođenje složenih projekata. Ovu komponentu izgrađujemo stalnim ulaganjem u njihovu edukaciju i tehničko usavršavanje i uključivanjem u projekte na području celog regiona u kojima se susreću sa različitim uslovima poslovanja i radnim okruženjima. Učešćem na raznim stručnim konferencijama nastojimo da im obezbedimo upoznavanje sa novim tehnologijama i ljudima iz IT branše kako bi im omogućili da ostanu „u toku". Organizovano učenje stranih jezika u prostorijama kompanije takođe je deo takvih ulaganja, kao i mogućnost iznošenja sopstvenih ideja i inovacija.

Dobri međuljudski odnosi i komunikacija i okruženje u kojm se prvenstveno procenjuje kvalitet rada pojedinca, umesto utroška vremena, osnova su naše poslovne vizije u kojoj samo kvalitetan odnos prema zaposlenom može dovesti do razvoja kompanije. Jedan od detalja koji govori u prilog tome je uređenje radniog prostora, u kome zaposleni mogu igrati stoni fudbal, na trenutak se opustiti i preusmeriti misli od posla. Mogu se poslužiti i svježim voćem, a na raspolaganju su im i aparati za kavu i vodomati. Par puta godišnje organizujemo interne zabave: novogodišnju zabavu, dodelu paketića za decu i već tradicionalnu „letnju” proslavu rođendana IN2 grupe.

Pored redovnih sistematskih pregleda koje jednom godišnje organizujemo za sve zaposlene, sport je aktivnost koju sa zadovoljstvom ohrabrujemo. Tako u okviru kompanije potoji sportskih udruženja: IN2planinari, IN2odbojka, IN2badminton, IN2košarka i IN2fudbalska ekipa. Pored ekipnih sportova, tracking, biciklizam i maratoni poprilično su popularni zaposlenima IN2 grupe.
 

Društveno odgovorno poslovanje u okviru šire društvene zajednice


IN2 grupa svoj doprinos u široj društvenoj zajednici daje učešćem u različitim humanitarnim akcijama i sponzorstvima.


Sponzorstva


Sponzorisanje sportskih događaja - ženske rukometne ekipe s FER-a, sedmog sportskog susreta klinika i bolnica BiH u Novoj Bili i niz simboličnih donacija sličnim sportskim događajima…


Donacije


Neke od donacija i humanitarnih akcija u kojima smo učestvovali su:

 • Humanitarni doprinos za udruženje DUH otkupom fotografija sa izložbe Damira Rostuhara: „Put oko sveta za 30 dana". Prikupljena sredstva namenjena su deci sa posebnim potrebama koje udruženje DUH jednom godišnje vodi na putovanje.
 • Donacija za projekat: 'Dom daleko od doma' humanitarnog udruženja HRABRO SRCE za izgradnju velikog humanitarnog centra za smeštaj porodica sa teško bolesnom decom.
 • Donacija Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dečje paralize i ostalih telesnih invalida Grada Varaždina.
 • Donacija Udruženju SMA.T, udruženju roditelja dece sa teškim poremećajima disanja.
 • Donacija Udruženju RIA – Rana intervencija u autizmu.
 • Učešće IN2 i zaposlenih u humanitarnoj akciji „Kuća Trešnjevka" – Caritasovoj kući za decu bez roditeljskog staranja.
 • Donacija štićenicima Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju – Sremčica u Beogradu.
 • Muzičke donacije: donacija devojačkom horu Mozart, udruženju Glazbena grupa, ansamblu Kelkope.
 • Donacija informatičarima V. gimnazije u Zagrebu.
 • IN2 grupa je u poslednjih 20 godina učestvovala sa preko 7.000.000 RSD u raznim donacijama.