Trenutno ste ovde: Početna » » »

Rešenja

IN2 ERP*BI


IN2 ERP*BI je rešenje za poslovno izveštavanje namenjeno kompanijama iz oblasti maloprodaje, veleprodaje i distribucije. Rešenje omogućava korisniku da preko tabelarnih ili grafičkih prikaza dobije celovitu sliku o poslovanju.

IN2 ERP*BI je nastao na osnovu višegodišnjeg iskustva u razvoju IT rešenja, poznavanja poslovnih procesa i uslova koji vladaju na lokalnom tržištu. Ovaj izveštajni portal uključuje niz predefinisanih poslovnih pokazatelja i izveštaja za analizu prodaje, nabavke, logistike, finansija i računovodstva. Napredne mogućnosti analize podataka, interaktivni grafički prikazi, upoređivanje i povezivanje poslovnih događaja, uz niz ostalih funkcionalnosti omogućavaju korisniku prepoznavanje trendova i bolju kontrolu i upravljanje poslovanjem. Osim unapred definisanih izveštaja, moguće je kreirati i one koji su u potpunosti prilagođeni specifičnim potrebama korisnika i uključuju definisanje dodatnih poslovnih pokazatelja na nivou kupca, dobavljača, asortimana ili bilo koje druge dimenzije.


IN2 ERP*BI je razvijen tako da uključuje različite ETL procedure i integracione alate za povezivanje sa različitim sistemima, čime se drastično smanjuje trošak investicije i skraćuje vreme implementacije.