Trenutno ste ovde: Početna » » »

Rešenja

IN2 Web Shop 


IN2 Web Shop je B2B (Business to Business) i B2C (Business to Customer) online prodavnica u potpunosti integrisana sa Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Dynamics AX rešenjima. Osim standardnih funkcionalnosti online prodavnice, kao što su pregled proizvoda, korisnička korpa, izmena ili potvrda porudžbine, rešenje obuhvata i niz naprednih opcija.

IN2 Web Shop obezbeđuje dostupnost ponude većem broju kupaca, bez obzira na njihovu fizičku lokaciju, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Razmena podataka o lageru, stanju, dokumentima, cenama, karticama i ostalim podacima između IN2 Web Shop-a i Microsoft Dynamics rešenja u pozadini je automatizovana i odvija se u realnom vremenu, čime se garantuje ažurnost informacija i dostupnost artikala na lageru. Web kao platforma pruža uvid u interesovanja korisnika online prodavnice, obezbeđuje kanal za plasman prodajnih akcija i marketinških kampanja i nudi različite mogućnosti u pogledu analitike kupaca.

Rešenje nudi naprednu pretragu artikala po različitim kriterijumima (po dobavljaču/proizvođaču, kategoriji, ključnoj reči). Poručivanje je jednostavno, a kreirana porudžbina je automatski vidljiva u Microsoft Dynamics NAV ili AX sistemu. Korisnicima je omogućeno čak i poručivanje artikala kojih trenutno nema na stanju (kreiranje liste čekanja) i obaveštavanje o prispeću željenog artikla.

U zavisnosti od potreba i zahteva klijenta, moguće je ograničiti pristup odabranim informacijama, kao na primer stanju određenog artikla na lageru, informacijama o dugovanju kupca, datumima dospeća, itd.

IN2 Web Shop omogućava pregled i blokiranje korisnika, kao i dostupnost informacija o aktivnim sesijama, aktivnosti prijavljivanja sa podacima o IP adresi, nalogu, itd. Rešenje je razvijeno na najsavremenijoj platformi, čime je u potpunosti obezbeđeno od neželjenih upada.