Trenutno ste ovde: Početna » »

O nama

Iskustvo


IN2 informatički inženjering je jedan od vodećih implementatora Microsoft Dynamics rešenja u regionu. Saradnja sa najznačajnijim javnim institucijama i najuspešnijim preduzećima iz gotovo svih oblasti industrije, donela nam je zavidno poznavanje lokalnih i međunarodnih poslovnih standarda. Iskustvo na više od 450 projekata u zemlji i regionu i više od 24 godine prakse nam iz godine u godinu obezbeđuje nove preporuke zadovoljnih klijenata.

Naši zaposleni su visoko obrazovani, Microsoft sertifikovani profesionalci. Oni poznaju lokalno poslovno okruženje i temeljno razumeju poslovne procese. Njihova motivacija, posvećenost i istrajnost čine osnovu na kojoj gradimo kvalitet svojih usluga. Oni su spremni da uče, uspešni u prevazilaženju poslovnih izazova istrpljivi u radu sa korisnicima.

Ulaganje u razvoj i povećanje kvalifikacija zaposlenih, profesionalizam, individualni i posvećeni pristup svakom pojedinačnom klijentu i svakom pojedinačnom projektu osnovne su smernice prema kojima IN2 informatički inženjering rukovodi svojim poslovanjem.