Trenutno ste ovde: Početna » »

Rešenja

Microsoft Dynamics AX


Microsoft Dynamics AX je integrisano rešenje za upravljanje i kontrolu poslovanja, koje nudi širok spektar funkcionalnosti, koje detaljno pokrivaju složene procese i operacije u velikim preduzećima i holding kompanijama. Ovaj najkvalitetniji proizvod, iz Microsoft familije ERP proizvoda, koristi veliki broj kompanija koje posluju u različitim delatnostima i segmentima. Microsoft Dynamics AX koriste brojne javne institucije, kao i neke od najuspešnijih svetskih korporacija, poput BMW-a, Siemens-a, Dell-a, pa i same Microsoft korporacije. 

Microsoft Dynamics AX je moćan integrisani informacioni sistem za automatizaciju i organizaciju: planiranja proizvodnje, upravljanja lancem snabdevanja, prodaje, finansija i finansijske kontrole, upravljanja odnosima sa kupcima (CRM) i poslovnog izveštavanja.

Osnovni zadatak ovog rešenja je da objedini resurse, tokove podataka i procese bez obzira na to gde su oni smešteni u datom trenutku i ojača poslovne veze sa kupcima i partnerima. Jednom implementiran, sistem se može unapređivati dodavanjem dopunskih funkcionalnosti koje odgovaraju specifičnim poslovnim potrebama. Microsoft Dynamics AX poseduje standardni, većini već uveliko prepoznatljiv Microsoft intefejs. Intuitivan i blizak korisnicima, Microsoft Dynamics AX je izuzetno jednostavan za korišćenje. Jedna od najvećih prednosti ovakvog sistema je mogućnost unosa informacija na jednom mestu i njihova automatska dostupnost u svim delovima sistema. Ovaj princip smanjuje rizik od greške, omogućava rukovodiocima i njihovim timovima pristup identičnim podacima, bržu, lakšu i efikasniju analizu i pojednostavljuje donošenje adekvatnih odluka u kritičnim situacijama.

Microsoft Dynamics AX je namenjen srednjim i velikim preduzećima, kao i preduzećima koja posluju u distribuiranom okruženju. Sistem je u potpunosti preveden na srpski jezik, lokalizovan i ispunjava sve zahteve koje nameće zakonska regulativa i poslovna praksa karakteristična za lokalno tržište.