Trenutno ste ovde: Početna » »

Rešenja

Microsoft Dynamics NAV


Microsoft Dynamics NAV (Navision) koristi više od 95.000 kompanija, u preko 110 zemalja sveta. Rešenje preduzećima iz najrazličitijih branši omogućava upravljanje resursima i organizaciju kompletnog poslovanja. Microsoft Dynamics NAV integriše finansije, računovodstvo, prodaju, nabavku, zalihe, proizvodnju, upravljanje projektima, marketing, usluge i izveštavanje u jedinstven IT sistem.

Glavne odlike Microsoft Dynamics NAV sistema su integracija, kompleksnost i prilagodljivost. Sistem objedinjuje biznis okruženje i modernu tehnologiju u jedinstvenu strukturu, a njegova zajednička baza podataka, omogućava da se podaci unose na jednom mestu, a budu dostupni svuda. Na ovaj način u realnom vremenu je moguće dobiti detaljnu sliku svih aspekata poslovanja, a samim tim na dnevnom nivou donositi informisane odluke.

Fleksibilni alati za prilagođavanje omogućavaju trenutno podešavanje sistema, pa je Microsoft Dynamics NAV moguće prilagoditi bilo kojoj oranizaciji bez obzira na njenu kompleksnost i sferu poslovanja. Sistem je istovremeno otvoren za razmenu podataka i drugih dokumenata sa ostalim softverskim rešenjima, a koji su zaduženi za komunikaciju između zaposlenih, klijenata, dobavljača i poslovnih partnera.

Microsoft Dynamics NAV namenjen je manjim i srednjim preduzećima, a zahvaljujući svom intuitivnom interfejsu, nalik MS Office-u, izuzetno je jednostavan za korišćenje. Na srpskom tržištu prisutan je duže od 10 godina. Preveden je na srpski jezik i potpunosti lokalizovan, odnosno prilagođen lokalnoj zakonskoj regulativi i poslovnoj praksi.