Trenutno ste ovde: Početna »

O nama

O namaIN2 informatički inženjering je deo IN2 grupe, koja obuhvata 12 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Grupa se bavi implementacijom Microsoft i Oracle ERP, CRM i BI sistema, ali i razvojem sopstvenih rešenja namenjenih privredi, javnom sektoru i finansijskim institucijama.

Ulaganje u razvoj zaposlenih, profesionalizam, individualan i posvećen pristup svakom pojedinačnom klijentu jesu osnovne smernice prema kojima grupa rukovodi svojim poslovanjem.


Osnovana 1992. godine, IN2 grupa se danas može pohvaliti iskustvom na preko 450 projekata i statusom Microsoft Partnera godine za 2013. Od 2003. IN2 grupa je posvećena održanju sistema kvaliteta kroz ISO 9001, a od 2011. i nosilac sertifikata ISO 27001 za upravljanje sigurnošću informacija. Zapošljava više od 600 stručnjaka iz različitih oblasti.

IN2 informatički inženjering svoje poslovanje zasniva na novom konceptu pružanja usluga – izgradnji tima od visoko kvalifikovanih profesionalaca, potpune posvećenosti klijentu, pronalaženja optimalnih rešenja i ulaganja svog iskustva i energije u njihovu uspešnu primenu. Osnovana sa ovom idejom, kompanija je danas prepoznatljiva kao simbol vrhunske usluge u IT industriji i služi za primer drugima.