Trenutno ste ovde: Početna » » »

Rešenja

Power BI

Power BI je set alata poslovnog izveštavanja koji služe za analizu podataka i podelu zaključaka. Power BI dashboard, dostupan na svim uređajima, obezbeđuje pogled od 360 stepeni na poslovne korisnike, objedinjava njihove najvažnije podatke i obezbeđuje ažuriranje u realnom vremenu.

 

Power BI je intuitivan i jednostavan za korišćenje, a moguće ga je povezati na preko 50 različitih poslovnih aplikacija. Podacima i izveštajima je moguće pristupiti sa bilo koje lokacije, korišćenjem Power BI mobilne aplikacije na Android, iOS ili Windows Mobile platformi.

 

Power BI podržava kreativnost i produktivnost, jer obezbeđuje kombinaciju podataka iz različitih baza, fajlova i web servisa. Ugrađene metode vizuelizacije olakšavaju razumevanje podataka i poboljšavaju kvalitet odluka. Power BI desktop omogućava povezivanje ili transformaciju podataka, kreiranje složenih kalkulacija i izradu izveštaja, dok Power BI servis omogućava pregled i deljenje dashboard-ova kroz celu organizaciju, kao i korišćenje predefinisanih izveštaja.

 

Power BI, kao analitičko rešenje namenjeno celokupnoj organizaciji obezbeđuje:

  1. Pregled kompletnog poslovanja na centralnom dashboard-u.
  2. Izradu interaktivnih izveštaja.
  3. Konzistentnu analizu i modele podataka koje je moguće koristiti više puta.
  4. Jednostavnu integraciju poslovnog izveštavanja i analitike sa standardnim poslovnim sistemima.
  5. Uvek ažurne podatke.