Trenutno ste ovde: Početna » »

Usluge

Razvoj aplikacija


Microsoft Dynamics ERP nudi standardizovane funkcionalnosti koja obuhvataju osnovne poslovne procese i najbolju praksu vodećih svetskih kompanija. U retkim slučajevima preduzeća u svom poslovanju mogu da iskoriste poslovni softver bez ikakvih modifikacija. Uz to se uslovi poslovanja konstantno menjaju. Postojeće poslovne aktivnosti evoluiraju, pojavljuju se nove i njih je potrebno integrisati u jedinstvenu softversku platformu. Izbor Microsoft Dynamics rešenja i IN2 Dynamics tima obezbeđuje sistem koji rešava aktuelne izazove i raste u skladu sa rastom poslovanja.

Na regionalnom tržištu smo prepoznatljivi upravo po spremnosti da se uhvatimo u koštac sa projektima koje odlikuju složenost i dugotrajnost, a za čije je sprovođenje neophodno vrhunsko znanje i izuzetna upornost. Kontinuirano ulažemo u usvajanje i primenu savremenih tehnologija, pa svojim klijentima nudimo niz različitih opcija, zavisno od situacije i potreba.  

IN2 Dynamics razvija aplikacije i add-onove za Microsoft Dynamics ERP sisteme. Kroz rad sa klijentima i analizu njihovih potreba dizajniramo, razvijamo i implementiramo aplikacije sa posebnom namenom koje pokrivaju sve specifičnosti njihovog poslovanja. Tim sertifikovanih programera i konsultanata obezbeđuje da rešenja koja implementiramo uzmu u obzir sve zahteve, navike i najbolje prakse klijenata sa kojima sarađujemo.